HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016
Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

Uw eigen holistisch centrum opstarten/ uitbouwen

Holistichealthcenter2 

 

Bestaande gezondheidscenters en ook nieuw op te richten centers of praktijken zijn dikwijls zoekende naar holistische oplossingen. Het is dan ook niet gemakkelijk om de goede keuzes te kunnen maken.

Door het feit dat wij zelf al jarenlang een holistische benadering toepassen, kunnen wij u bij staan om bepaalde methodes, systemen en producten vrijblijvend uit te testen. Dan ziet u zelf wat werkt, hoe het werkt en wat het voor u kan betekenen.

Een bijzonder voordeel bestaat erin dat u als professionele dienstverlener ook op onze diensten kunt teruggrijpen totdat u zelf de nodige systemen aan koopt en ermee werkt. Hierbij kan u ook gebruik maken van onze gemakkelijke metingen op afstand.

Door het inrichten van uw praktijkruimte(s) volgens de Feng Shui en bouwbiologische principes blijft u zelf de energie behouden terwijl u werkt. Feng Shui zorgt voor de goede flow als ook voor de perfecte harmonie in uw praktijk. Uw bouwbiologie zorgt dat uw werkruimte(s) e-smog vrij zijn en gezond. Iedereen voelt zich beter zodra hij of zij uw praktijk binnen stapt....

Wij kunnen u met raad en daad bijstaan om dit ook bij u te kunnen realiseren. Vandaag is het meer dan nodig om de juiste methodes te combineren om tot een holistisch goed resultaat te komen.

Als pilootcentrum begeleiden wij u hierin graag welke acties u allemaal kunt doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om onze kennis naast onze systemen aan te leren. Dit wordt telkens individueel besproken in functie van uw wensen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.com

Jeffrey's Bay - Zuid Afrika • GSM ZA.: +27 (0) 79 75 90 94 9 • GSM BE (alleen what's up): +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile Zuid Afrika & what's up.:

+27 (0) 79 75 90 94 9

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Bel of mail ons:
amavitalogo2020
Bel of mail ons: