English

HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016
Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

Holistische visie • Holistic medicine

Ama-vita heeft zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in ‘energie’ en in een totale (= holistische) aanpak bij het herwinnen van een optimale gezondheid.

Steeds vaker blijken afzonderlijke behandelingen en therapiëen onvoldoende of niet te werken. De onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen moeten soms vanuit een heel andere invalshoek gezocht en gevonden worden. De problematiek rond kanker, hart- en vaatziektes, allergieën, auto-immunziektes, gifstoffen en parasieten is veel complexer geworden. De klassieke geneeskunde is anders opgebouwd dan de energiegeneeskunde, dan de traditionele Chinese geneeskunde (met hun duizenden jaren bewezen doeltreffendheid) en dan allerlei andere therapieën. Allen hebben hun voordelen en de psyche speelt hierbij een veel grotere rol dan wij denken.

'Een verstandige harmonie tussen deze geneeswijzen is een ‘gezonde’ visie over ware holistische geneeskunde'.

Wij geloven erin dat er ‘natuurlijke’ oplossingen zijn zowel voor minder grote als voor ‘zwaardere’ ziekten. Wij geloven in de toepassing en combinatie van de verschillende niveaus om een genezing te verkrijgen en is het afhankelijk van de situatie van de persoon welke niveaus nodig zijn om te verbeteren en/of te genezen of het bewustzijn te defineren (volgens Dr. Amit Goswani)

Een gemakkelijke overzicht over "Holistic Medicine" kunnen wij eenvoudig krijgen door de 4 niveau's in "Holistic Medicine" (onderbewuste en bewuste psychologie, energiegeneeskunde en "frequentiegeneeskunde") samen met de impact van de externe factoren (positieve en negatieve) in kaart te zetten en ook toe te passen.

Onze missie is een pilootcentrum verder uit te bouwen waar wij aan particuliere en professionele klanten oplossingen aanbieden en de kennis, concept en ondersteuning aan professionals aanbieden om zelf hun eigen holistisch center op te bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.com

Jeffrey's Bay - Zuid Afrika • GSM ZA.: +27 (0) 79 75 90 94 9 • GSM BE (alleen what's up): +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

AMAvitawiel
High Tech
Longevity-
Feng Shui
Voedingsadvies
Baubiologie
Earthing/ Aarden
Energy
Energy

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile Zuid Afrika & what's up.:

+27 (0) 79 75 90 94 9

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020