Bedmeasurement

Waarom zou ik mijn huis beter doen uitmeten?

Ons huis kan ons meer belasten dan wij zouden kunnen denken. Tenslotte brengen wij een grootdeel van onze tijd ook in ons huis door. Indien een bewoner nat het intrekken in een huis op korte, middellange of lange termijn gezondheidsproblemen krijgt die telkens terug komen of niet weg gaan, mag u veronderstellen, dat hier het huis zelf een grote rol zou kunnen spelen. Vermoeidheid en burn-outs maar ook migraine laten vermoeden dat hier te veel e-smog in het spel is. Vooral ook combinaties van gifstoffen en stralingen kunnen samen veel meer belasten dan alleen maar een van de twee belastingen. Bloed- en vaatziektes en kanker behoren hier zeker mee hoog in het lijstje te staan. Maar ook het gewoon niet goed voelen in het huis is een verwijzing dat er iets niet in orde zou kunnen zijn.

Alleen deze kennis toont aan dat wij beter in een gezond huis zouden wonen om zelf ook gezond en vitaal te kunnen blijven.

Een bouwbiologische meting brengt duidelijkheid in de stralingsbelastingen en brengt u ook oplossingen en voorstellen voor oplossingen om zich zo veel mogelijk ertegen te beschermen. Het wordt ook dringend tijd dat wij burgers ons tegen de ongewenste en opgedrongen belastingen door de hoge frequenties van zendmasten en draadloze netwerken (b.v. homspotstations van Telenet) verzetten zodat de regering eindelijk haar verantwoordelijkheid kan opnemen en de wetgeving drastisch aan te passen om ons burgers voor de misdaden van de industrie te beschermen. De combinatie van de stralingen met de dagelijks op grote hoogte gesproeide zware metalen zoals Aluminium en Barium zijn niet alleen bezig om ons zwaar ziek te maken maar zijn bezig om onze planeet volledig te vergiftigen (zie video van de beroemde Dr. Dietrich Klinghardt). Het gaat hier niet meer om geloven of niet geloven maar om duizende studies van heel de wereld die antonen wat wij ook reeds sedert jaren in mens en huis meten.

 

 

Volgende symptomen duiden al op het belang van een bouwbiologische meting: 

 

Moe wakker worden en vermoeid zjn

Indien u altijd maar weer moe wakker komt, zelfs na voldoende slaap is dit een heel duidelijk teken dat er iets mis kan zijn door geopathische belastingen. Moe wakker worden is het bewijs dat het lichaam niet kon recupereren tijdens de nachtrust.

Onverklaarbaar ziek blijven

Indien u onverklaarbaar ziek bent of blijft, kan dit wijzen op een extra belasting op een lichaamsdeel.

Chronische ziektes zoals b.v. CVS en Fibromyalgie

Indien u chronisch ziek bent wordt uw lichaam door de geopathische belastingen zo zeer tegengewerkt dat hij niet meer vanzelf goed kan herstellen. Zo brengt men volgens Duitse berichtgeving leukemie altijd in relatie met geopathische belasting op het bovenlichaam.

Koude handen en voeten

Indien u koude handen en voeten heeft (zogenoemde winterhanden en wintervoeten) mag u veronderstellen dat stralingen uw bloedcirculatie zo negatief beïnvloeden dat deze in de fijne bloedvaten niet meer goed doorstroomt.

Kanker

Indien u kanker heeft zou het goed zijn te weten dat bijna alle kankerpatiënten volgens een Duitse studie lage energie hebben en kunnen geopatische belastingen hiermee in direct verband gebracht worden. Een bijzonder gegeven zijn de "kankerstraten", straten waar alle huizen dezelfde geopathische problemen ondergaan. Leukemie heeft volgens medische informatie altijd te doen met geopathische stoorlijnen in het bovenlichaam. Kanker laat zich hier vanuit de technische kant heel eenvoudig in verbinding brengen met stralingen van het huis (E-smog, E-stress, hoge frequenties, magnetische velden...). Méér info over kanker...

 

Babies die niet "mooi" blijven liggen

Babies hebben nog het gevoel om de slechte aardstralen te ontwijken en de moeders zijn altijd verbaast dat hun baby totaal verdraaid in hun wiegje en op een totaal andere plaats terug wakker komt. Hier helpt het verzetten van de wieg totdat hun baby terug "normaal" op zijn plaats blijft liggen. Het is daarom ook aangeraden om de baby niet vast te klemmen met een strak getrokken deken maar eerder te leggen in een babyslaapzak om hen de mogelijkheid te geven zich in de wieg te kunnen verplaatsen.

ADHD-gedrag van kinderen

Door te hoge stoorvelden van aardstralen worden kinderen opgejaagd terwijl de volwassenen er eerder vermoeid van komen. Het "nerveus" gedrag van de kinderen kan al met de slag verdwijnen als u het bed verplaatst.

Dieren met een abnormaal gedrag in hun box/slaapplaats/huis

Huisdieren die ziek komen

Maar ook bij dieren (paarden, koeien, honden …) kunnen er vreemde gedragstoornissen optreden bij het constant moeten liggen of staan boven aardstralen. Honden blaffen bv de hele nacht lang en zijn onrustig in hun hok. Paarden lopen weg. Kippen, konijnen hokken altijd samen in één deel van de schuur, het andere mijden ze of er zijn vroeggeboortes of miskramen bij schapen enz . Stallen of hokken even laten uitmeten is de dieren enorm meehelpen in het zich goed voelen. Het kan ook zijn dat dieren soms de ziektes over nemen om hun baasje 'te beschermen'. Dit fenomeen kan misschien vel omstreden zijn. Maar logisch is dat een dier dat in de omgeving van een mens leeft en ziek komt een teken is om in actie te schieten.

Zwakker of ziek komen na een verhuis

Als u net verhuist bent en niet goed kan slapen en u duidelijk merkt dat er iets niet klopt met uw nachtrust....Dat is het teken dat uw oude woonplaats beter voor uw lichaam was als de nieuwe. In dit geval uw huis beter laten uitmeten op alle belastingen in en rond het huis.

Autisme bij kinderen, Alzheimer en Dementie

De statistieken tonen een exponentieel groeiend getaal van autisme. Alzheimer en dementie is bij bijna iedereen met toenemende ouderdom aan de dagoorde gekomen. Hoofdoorzaken zijn de combinaties van zware metalen, gifstoffen en het letterlijk 'braden' van onze hersenen door draadloze bestralingen zorgen ervoor dat wij permanent niet meer kunnen bijleren

 

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis