Baubiologieearthing 

Earthing of zich aarden?

Earthing is uw lichaam letterlijk terug ‘aarden’. Dit betekent dat wij met ons lichaam fysisch met de aarde in verbinding zijn. Dit kan door direkte of indirekte verbinding met de aarde. Alternatief zijn er voor het huis aardingsmatje, aardingslaken, electrolede met aardingskabel...).

 

Aarden is eenvoudig en gratis. Iedereen kan het proberen. Het enige wat je hoeft te doen is met blote voeten op de aarde, het gras of aan zee in het zand te lopen. En voor in het huis beschikken wij voor de gemakkelijke oplossingen om te kunnen aarden.

Vooral de eerste video van Dr. Stephen Sinatra geeft een korte en goede introductie in het aarden an waarom zich aarden.

 

Planten leren ons het belang van aarden!

Zonnebloemenaarden 

Zolang bloemen en planten verbonden zijn met moeder aarde kunnen ze gezond blijven. Van het moment we de connectie hiermee verbreken zullen bv snijbloemen niet langer dan een 14 dagen fris blijven.

We deden hier zelf de test met gekiemde granen:kijk en/of doe zelf de aardingstest en overtuig uzelf! Planten kunnen niet liegen en kennen ook geen placebo-effect.

Earthing technologie is ontwikkeld om nu ook binnenshuis te kunnen aarden, in uw bed, achter uw computer en meteen krijgt het lichaam dezelfde positieve effecten!Kiemenaarden

Aardingsprodukten en Professioneel advies bij Ama-vita

Ama-vita bracht eigen kwalitatieve aardingsprodukten reeds sedert jaren op de markt. Dit omdat wij telkens gemeten hebben hoe groot de relatie is tussen het niet aarden en de gevolgen voor onzere gezondheid.

De aardingmatten zijn speciaal gefabriceerd zodat de muis stabiel blijft en ze door de universele maat voor vele toepassingen kunnen gebruikt worden.

Speciale aardingsmatten van groot formaat voor op de behandeltafels van therapeuten, osteopaten, kinesisten, als yoga matten enz.. zijn uniek bij Ama-vita.

De lakens zijn gemaakt uit 100 procent gecertificeerd Bio-katoen en de 6 procent zilverdraad lakens zullen naast het extreem goed aarden ook extra bescherming bieden tegen hoog frequente stralingen, ( bv bij onder- of bovenburen bij een appartement of van GSM-masten niet ver van de slaapkamer enz...)

 

Waarom aarden?

EarthingsheetmeasureingDe mens, als bio-electrisch wezen is al altijd in connectie met de aarde geweest.

Onze moderne levensstijl (binnenshuis leven en werken, het dragen van schoenen met rubberen zolen …), verhindert ons jammer genoeg die rechtstreekse verbinding. Dit maakt ons veel vatbaarder voor stress en allerlei ziektes.

Moeder aarde heeft een immense hoeveelheid negatief geladen elektronen af, die ons lichaam dagelijks nodig heeft om vrije radicalen te verminderen en zo gezond te blijven. Maar we kunnen deze goede ionen niet meer opnemen en kunnen we zelfs niet meer ‘ontladen’ met als gevolg een evenwicht dat bijna permanent verstoord blijft.

 

Het sleutelwoord "negatieve ionen"

Wie begrijpt hoe wij negatieve ionen verliezen en wat de gevolgen voor onze gezondheid zijn - en deze gevolgen zien wij bij iedere lichaamsmeting - die begrijpt ook waarom ik persoonlijk "altijd" geaard zit en slaap, om het even waar ik ben.

"Zonder negatieve ionen is er geen leven meer mogelijk..."

Reinhard Becker • Ama-vita

links: levende bloedanalyse met samenplakkende en goed vloeiende bloedcellen

 

 

Het is vanzelfsprekend dat goed aarden ervoor zorgt dat ons lichaam terug vlug hersteld en allerlei ongemakken sneller verdwijnen. De slaap is veel dieper en rustiger.

levende bloedanalyse toont heel duidelijk de positieve impact van het aarden en een andere eenvoudige test met de e-stress meter toont hoe het lichaam zich direct ontlaad bij het geaard zijn.

Aarden verbeterd volgens sommige mensen (die reeds jaren geaard slapen en werken), zodanig de kwaliteit van hun leven dat dit met geen enkel andere techniek mogelijk kan zijn.

Het nederlandstaling boek 'Earthing, Je lichaam aarden' is verschenen en wordt verkocht bij Ama-vita: zie webshop

 

Aardingstips

voetcoverWat zijn de belangrijkste aardingstips die u direct kunt uitvoeren om beter geaard te zijn?

1. Loop met blote voeten buiten in het gras of op het terras. Dauwtrappen 's morgens op het natte gras is een ware ‘reboost’!

2. Verbind uw chauffage circuit en waterleidingen met de aarding van het huis.

Hiervoor bedrading van 6mm2 en bijzondere aardingsbanden gebruiken. Deze kunt u bij ama-vita, in een doe-het-zelf zaak of bij uw electricien krijgen of laten maken. Let erop dat alle connecties op het blote metaal gebeuren (dus de verf van het metaal afschuren).

De beste aardingstip

Verminder zoveel mogelijk uw e-smog en kunststoffen in heel het huis en sluit alle metaal aan de aarding aan....

3. Als u een bad neemt, zorg er dan voor dat de afloop van uw bad verbonden is met de aarding ofwel dat u de douchekop met zijn (metalen) slang in het badwater brengt. Een metaalketting rond de waterkraan die tot in het badwater komt, aardt ook. De meeste nieuwe badkuipen zijn niet meer in ijzer en dus ook niet meer geaard.

4. Verwijder synthetische kledij en dekens uit uw kleerkast en uw huis. Alle synthetische vezels zorgen voor e-smog en geven e-stress op het lichaam. Bijzonder veel e-smog geven de zo graag gedragen "fleece truien" en "fleece-dekens". Zij zijn een aanslag op onze electromagenetisch lichaam... U staat letterlijk onder spanning!

5. Een stenen vloer en zeker natuursteen zonder coatings zijn uitstekend om goed te kunnen aarden indien deze direct verbonden zijn met de muren en de grond.

6. Aard uw lichaam zo lang en zo goed mogelijk. Het eenvoudigste is een aardingsmatje zo veel mogelijk in contat met uw lichaam te brengen. Voor het bed werkt een aardingsmatje perfect; een biologisch aardingslaken is wel aangenamer om erop te slapen.

extra tip: bij pijnen heeft u de beste resultaten door lokaal op die plaats direct te aarden (b.v. met aardingspatch)

7. Indien uw slaapkamer of bureel geen aarding heeft, kan u ofwel een aardingskabel direct naar buiten leiden en die met een aardingsstaaf in de grond verbinden ofwel via andere verbindingen aarden. Heel dikwijls kan de elektricien gemakkelijk nog een aardingskabel bijtrekken en een stopcontact plaatsen met aardingsaansluiting.

8. Indien de verwarming heel goed aan de aarding is aangesloten kan u ook een verbinding maken tussen de chauffageleiding (het blote kopergedeelte) en uw lichaam, waardoor het lichaam goed geaard wordt.

9. Kies voor onze E-stressmeter die wij speciaal voor onze klanten hebben doen maken. Hiermee kunt u eenvoudig en vlug de belasting van alles in uw huis in functie van e-stress op uw lichaam meten. Meteen weet u wat hoe veel e-smog aan het uitstralen is. Dan weet u ook welke de "grootste vervuilers" zijn en kan u de gepaste maatregelen nemen. De E-stressmeter zijn uw ogen voor deze belastingen vlug te kunnen meten.

 

Hoe en wanneer aarden?

BoekaardenNLBuiten in de natuur met blote voeten rondlopen is het gemakkelijkste om te aarden. We aarden direct en vlug.

Een stenen vloer die goed en direct verbonden is met de aarde (en niet geïsoleerd is door één of andere kunststof) aard ons ook goed wanneer we er met blote voeten op lopen. Vloeren met een kelder eronder of vloeren op de eerste verdieping aarden minder.

Laminaatvloeren, Vinyl, parket, tapijten…aarden ons niet in tegenstelling tot wat we wel zouden denken. Diverse proefmetingen hebben dit bewezen.

Clint Ober heeft systemen ontwikkeld die het aarden ook in onze huidige tijd mogelijk maken en ons heel eenvoudig kunnen aarden tijdens het slapen, op ons werk of thuis. Wij hebben ons eigen productlijn ontwikkeld met biologisch katoen en universele aardingspads die als muismat en/of als zitpad gebruikt worden.

U kan altijd aarden, zelf zonder geaard stopcontact

In uw slaapkamer kan het zijn dat u voor onze aardingsproducten nog geen geaard stopcontact heeft. Wij beschikken over extra aardingsmateriaal als ook eenvoudige oplossingen om u toch goed en efficient te kunnen aarden.

Tijdens de nacht kan je aarden door simpelweg een aardingsdeken (met zilverdraad) in het bed te leggen en aan een goed functionerende aarding aan te sluiten.

 

In burelen is de eenvoudigste methode om zich te aarden door middel van een speciale computeraardingsmat of aardingsbandje (dat direct met de aarde, via de aarding van het stopcontact verbonden is) te gebruiken.

Een overzicht van deze producten kunt u in ama-vita komen bekijken of via de webshop op deze website aankopen. Daar vind u ook diverse meetsystemen en hulpmiddelen die het voldoende geaard zijn van de mens zelf of van stopcontacten, chaufages, andere materialen… zeer accuraat kunnen controleren en meten.

Aarden tijdens onze slaap en zo veel mogelijk over dag is belangrijk!

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiology-earthing.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis