Esmogearthing1Earthing en gezondheid of waarom zou ik mij moeten aarden?

De zonnebleoemen tonen ons overduidelijk dat zich aarden veel gezonder is dan zich niet aarden. U ziet hier duidelijk reeds grote gaten in de blaaderen, een veel troubeler water en minder mooit zonnebloemen. De niet geaarde laten letterlijk het hoofde zakken...

Meridiaanmetingen tonen het effect van e-smog en van aarden!

Meridiaanmeting 1 (rechts): na geaard slapen om 7u20 gemeten.

Alleen de blaas is te hoog en de long te laag. Gemiddelde energie was 152. Alle andere meridianen zijn in evenwicht.

Meridiaanmeting 2 (links hieronder): na normale e-smog van 0,9 Volt e-stress gemeten om 7u40.

Longen, hart, dunne darm zijn te laag, blaas, galblaas en lever zijn te hoog. Er is duidelijk een stresfactor meetbaar door invloed van maar enkele minuten. De gemiddelde energie is 132.

Meridiaanmeting 3 (rechts hieronder): na 60 minuten aarden gemeten om 8u50

Hier blijft alleen nog de milt en de blaas met een te hoge waarde.

Esmogearthing2Esmogearthing3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esmogearthing4Meridiaanmetingen geanalyseerd met de resultaten als energieindexgetal

Wij zien duidelijk dat het aarden na de nachtrust in een e-smogvrije ruimte goede energie kan geven. Hier zijn de resultaten P.I.E. (Personal index of energy) met 74 % weer gegeven.

Groen betekent optimaal, rood betekent te hoog en blauw betekent te laag.

Amper 15 minuten e-smog gemeten met onze e-stressmeter met een gemiddeld relatief lage waarde van 0,9 Volt spanning op het lichaam geeft een onmiddellijke dalen van onze energie om 27 %. Dit laat ons ook maar vermoeden wat met ons gebeurd indien wij hele dagen non stop aan de e-smog zijn uitgeleverd....

De derde test toont duidelijk een sterke verbetering van de energie met een index van 87 %. Dit betekent dat wij in een uur tijd alleen met het aarden ons energieverlies terug kunnen verbeteren. Hier hebben wij een stijging van onze energie om 61 %.

Besluit:

E-smog verstoort onze energie

Aarden herstelt onze energie

 

 

 

 

Esmogearthing5Esmogearthing6 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Earthing technologie is ontwikkeld om nu ook binnenshuis te kunnen aarden, in uw bed, achter uw computer en meteen krijgt het lichaam dezelfde positieve effecten!

DrStephenSinatraGroundedvideo 

Deze twee video's geven een duidelijke zicht waarom het aarden zo gezond is.

 

 

 

 

Waarom verbetert het aarden mijn gezondheid?

De mens, als bio-electrisch wezen is al altijd in connectie met de aarde geweest.

Onze moderne levensstijl (binnenshuis leven en werken, het dragen van schoenen met rubberen zolen …), verhindert ons jammer genoeg die rechtstreekse verbinding. Dit maakt ons veel vatbaarder voor stress en allerlei ziektes.

Moeder aarde heeft een immense hoeveelheid negatief geladen elektronen af, die ons lichaam dagelijks nodig heeft om vrije radicalen te verminderen en zo gezond te blijven. Maar we kunnen deze goede ionen niet meer opnemen en kunnen we zelfs niet meer ‘ontladen’ met als gevolg een evenwicht dat bijna permanent verstoord blijft.

 

levendebloedanlalyseLevende bloedcellen tonen het belang van aarden

Wij zien hier het bloedbeeld links voor en rechts na 45 minuten aarden. Dit toont aan dat het aarden het bloed terug vrij laat stromen, dus een betere bloedcirculatie geeft.

Het sleutelwoord "negatieve ionen"

Wie begrijpt hoe wij negatieve ionen verliezen en wat de gevolgen voor onze gezondheid zijn - en deze gevolgen zien wij bij iedere lichaamsmeting - die begrijpt ook waarom ik persoonlijk "altijd" geaard zit en slaap, om het even waar ik ben.

"Zonder negatieve ionen is er geen leven meer mogelijk..."

Reinhard Becker • Ama-vita

links: levende bloedanalyse met samenplakkende en goed vloeiende bloedcellen

Levende bloedcellen tonen het belang van aarden

Wij zien hier het bloedbeeld links voor en rechts na 45 minuten aarden. Dit toont aan dat het aarden het bloed terug vrij laat stromen, dus een betere bloedcirculatie geeft.

Earthing may be as fundamental as sunlight, air, water, and nutricients.

'May the Ground be with you'"

Gary E. Schwartz, Ph.D.,

Professor of psychology and medicine, University of Arizona, and author of 'The Energy Healing Experiments'

 

 

Het is vanzelfsprekend dat goed aarden ervoor zorgt dat ons lichaam terug vlug hersteld en allerlei ongemakken sneller verdwijnen. De slaap is veel dieper en rustiger.

levende bloedanalyse toont heel duidelijk de positieve impact van het aarden en een andere eenvoudige test met de e-stress meter toont hoe het lichaam zich direct ontlaad bij het geaard zijn.

Aarden verbeterd volgens sommige mensen (die reeds jaren geaard slapen en werken), zodanig de kwaliteit van hun leven dat dit met geen enkel andere techniek mogelijk kan zijn.

Het nederlandstaling boek 'Earthing, Je lichaam aarden' is verschenen en wordt verkocht bij Ama-vita: zie webshop

 

Contraindicaties en voorzichtsmaatregelen

1. Een contraindicatie zijn personen met een orgaantranspantatie omdat zij afstotingsverschijnselen zouden kunnen krijgen indien hun lichaam veel te goed werkt.Dit heeft eerder iets te doen met het feit dat deze personen nooit meer een te hoge immuniteit mogen opbouwen.

2. Mensen die bloedverdunners nemen moeten met hun dokter heel regelmatig hun bloed doen testen om deze bloedverdunners te verminderen. Het aarden maakt het bloed zo natuurlijk dunner dat deze bloedverdunners heel sterk kunnen naar beneden gezet worden.

3. Aarden onder een hoogspanningsmast of in een omgeving die zo e-smog vervuild is dat dit de stralingen via de aardingsstaaf buiten zou kunnen binnen trekken. Altijd een E-stressmeter bij de hand nemen en controleren of de aarding wel altijd nog goed aardt. Want ook e-smog wordt doorgegeven door de aardingskabel (in de andere richting).

4. Mensen met heel dik bloed mogen niet te vlug en te veel aarden omdat door het losmaken van de bloedcellen te vele toxische stoffen zouden vrij komen. Start daarom altijd eerst met een korte periode alvoerens heel de nacht te aarden. Dit is ook voor zwangere vrouwen geldig om niet te vele gifstoffen naar de baby door te sluizen.

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiology-earthing.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis