BeckerReinhardaardmagneetveldmetingOver Reinhard Becker

 

Reinhard heeft zich de laatste jaren sterk gespecialiseerd in de energie en de gezondheid van de mens alsook in de Baubiologie, Woonbiologie, Geobiologie en Earthing. Reinhard houdt van moderne technologieën en gebruikt al jaren de nieuwste high-tech systemen voor het uitmeten en analyseren van mensen, huizen en bedrijven.

Reinhard liet een verbeterde Earthinglijn met toebehoren, zoals de nodige E-stressmeter voor het controleren van de e-smog door zijn klanten, ontwikkelen. Ama-vita is verdeler in de Benelux voor 100 procent werkzame, kwaliteits- en biologische aardingsprodukten en heeft hij ook gedegen uitleg over hoe zich 'juist' te aarden en meten.  

Reinhard volgt al jaren opleidingen over Baubiologie en Geobiology in binnen- en buitenland en blijft zich hierin voortdurend verdiepen.

De unieke holisitsche baubiologische consultaties voor woningen en bedrijven door Ama-vita  zijn momenteel de meest complete op de markt.

Reinhard is zaakvoerder van Ama-vita en verdeler in de benelux van zeer geavanceerde gezondheids- en longevitysystemen.

 

 

 

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis