Stoorlijnenhuis

Geobiologie

 Geo = alles wat met onze aarde te doen heeft & Bio = leven

IMG1408In de aarde loopt een netwerk van energielijnen, die te vergelijken is met het meridiaanstelsel van de mens. Dit stelsel van aardse energie banen was oorspronkelijk vrijwel helemaal neutraal. Sommige energiebanen hadden (en hebben nu nog steeds) een sterke positieve uitstraling zoals bv de leylijnen. Moeder aarde heeft een duidelijke bedoeling met deze netwerken. Ze zijn energieopladend. Ze houden de aarde en al het leven erop in balans.

Onze voorouders hadden toen zelf zonder instrumenten veel meer kennis hierover dan wij. De megalithen van Weris (zie foto hier rechts) b.v. staan heel precies boven belangrijke grote kruispunten. Geen één stoorlijn hiertegen loopt door de steenvormatie... Deze worden door de heel sterk aanwezige energie om deze rotsvormatie voorbij gelegd.

Door chemische vervuiling, metaal (de funderingsijzers van gebouwen, metalen voorwerpen zoals een auto of wasmachine in de garage onder de slaapkamer enz…) maar ook door grote hoeveelheden negatieve informaties van mensen en situaties (zoals oorlogen..),hebben vele aardlagen en wateraders een negatieve lading gekregen en zijn drager geworden van schadelijke frequenties. Daarom zijn deze lijnen vanuit de aarde belastend voor ons geworden en noemt men ze geopatische belastingslijnen. Vele wateraders, aardbreuken en aardscheuren in de aardbodem wijken heden ten dage af van golflengte, frequentie, richting en intensiteit van het natuurlijk stralingspatroon van het aardmagneetveld.

Naast de geopatische belastingen van aardstralen, wateraders of breuklijnen hebben we ook nog de vortexen, het Hartmann- en Currynetwerk en andere nieuwere rasternetwerken die vanuit de aarde invloed op ons hebben. Planten en bomen komen ziek, groeien minder snel of tonen misvormingen boven aardstralen of kruispunten ervan. Sommige dieren gedijen goed op aardstalen (zoals katten of mieren in het bijzonder op aardstralen), andere dieren vertonen gedragsproblemen (zoals honden, paarden.. ) lopen weg of komen er ziek. Wetenschappelijke onderzoeken  bewijzen dat mensen sterk ontregeld worden door deze stoorlijnen.

Gelukkig zijn al deze stoorvelden meetbaar en zijn er gemakkelijke oplossingen met natuurlijke en/of moderne technologieën

Wij hebben in het buitenland bij verschillende meesters geleerd om deze stoorlijnen en vortexen op te speuren en vakkundig om te leggen of te neutraliseren. Metingen bij kankerpatiënten tonen altijd niet alleen sterke stralingen in het huis maar bovendien tot heden altijd kruspunten van de stoorlijnen precies daar waar de kanker is uitgebroken..... keer op keer terug dezelfde vaststelling. Dit is niet verbazend wetende dat deze kruispunten het lichaam precies op deze plaats sterk verzwakt. Hierdoor vermindert op termijn de zuurstoftoevoer in de cellen zo zeer dat kanker kan uitbreken (Dr. Otto Warburg, nobelprijswinner in de geneeskunde).

 

Geobiogische metingen online uitvoeren

In de moderne tijd kunnen wij ook deze service op afstand aanbieden. Hiervoor hebben wij plannen nodig die ook digitaal kunnen doorgegeven worden. Samen met online skype of zoom afspraak is het perfect mogelijk om heel het huis samen ook op afstand te meten, in kaart zetten en te verbeteren.

De geobiologische metingen kunnen ook afzonderlijk gevraagd worden. De beste oplossing is wellicht altijd de combinatie van de bouwbiologische metingen met onze instrumenten die wij kunnen opsturen of u kan afhalen met de geobiologische metingen op afstand met videoverbinding.

Neem hiervoor contact op voor verdere afspraken.

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis