MeettoestellenAma 

Baubiologie - Bouwbiologie

 Bau/Bouw = alles wat met onze woning te doen heeft & Bio = leven

 

De 'Bouwbiologie' beschrijft de verhouding tussen huis, mens en omgeving met de nadruk op het aspect gezondheid en harmonie .

Dat ook onze woning ons belast en oorzaak kan zijn van stress, allergieën of tal van andere gezondheidsproblemen beginnen meer en meer mensen in te zien. De bouwbiologie bekijkt de bestaande situatie en herstelt de onbalans.

Alle methodes en oplossingen nodig om een gezonde en veilige woon- of werkplek te creëren worden door ons gebruikt en aangeboden. Oplossingen gaan van heel eenvoudige (bv verplaatsen van het bed, omleiden van de stralingen...) tot het toepassen van minder gekende technieken zoals het gebruik van kwantumfysica.

De Bau-biologie door Ama- vita omvat niet alleen het heel accuraat meten en reduceren van EMF,  het opsporen van allerlei stoorvelden of belastingslijnen onder of boven de grond (= biosanering ), maar hecht ook belang aan de luchtkwaliteit in gebouwen, en promoot voor natuurlijke verlichting, juiste ventilatie, en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke verven en ecologische bouwmaterialen.

Bouwbiologie is geen 'Hocus Pocus' maar meetbare Fysica

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)56 41 42 44 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis